187 χώρες
5 εκατομμύρια ηγέτες έχουν ήδη εκπαιδευτεί

Το Equip leadership ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικεύεται στην εκπαίδευση και την ενεργοποίηση αποτελεσματικών χριστιανών ηγετών.

Το Equip ιδρύθηκε από τους 2 αδελφούς John και Larry Maxwell το 1996 και είναι αφοσιωμένο στην ανάπτυξη των ηγετών, οι οποίοι θα τολμήσουν να αναλαμβάνουν ευθύνες, θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με θάρρος και δημιουργικότητα, χωρίς να παραιτηθούν από τα Θεϊκά τους όνειρα.

Από ηγέτες εκκλησίας έως κυβερνητικούς ηγέτες, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματίες και άλλους, το EQUIP εκπαιδεύει με παγκόσμια πρωτοπορία άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι θα προπορεύονται, ώστε με αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσουν δραστικά τις μεγαλύτερες ανάγκες του πλανήτη μας.

Με προτεραιότητα τους την ολοκλήρωση της Μεγάλης Εντολής έχουν ως πρότυπο ανάπτυξης την ηγεσία που έθεσε ο Ιησούς – κατά τη διάρκεια της διακονίας Του. Ο Ιησούς πέρασε τον μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκπαιδεύοντας μια ομάδα ηγετών για να επηρεάσουν τον κόσμο.

Μέσα από συνέδρια, σεμινάρια και άλλα γεγονότα, το Equip ενθαρρύνει και ενισχύει τους Χριστιανούς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σε ένα ταξίδι ανάπτυξης ηγεσίας και επιρροής.

Το EQUIP στην Ελλάδα, σαν μέρος του μεγάλου οράματος ξεκίνησε το 2010, από τότε με βάση τις 2 μεγάλες πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο μαθημάτων σε δεκάδες ηγέτες από όλες τις κοινωνικές βαθμίδες.